vineri, 20 februarie 2015

Spellen Hack en Cheats

Google werkt aan een handvol ontwikkelaars om een ​​beetje van Android apps om Chrome OS te brengen, maar waarom wachten tot de pokey proces vrucht draagt? U kunt elk Android applicatie vandaag voeren op uw Chromebook. Chatten op Skype, spelen Minecraft Pocket Edition, of lees het laatste nieuws in Flipboard; alles is mogelijk, met een kleine Linux-ondersteuning.

Hier is hoe het werkt: Google heeft een "runtime" dat een Android-applicatie te draaien op Chrome OS maakt gecreëerd. Om dit te testen, heeft hij vier Vine Android applicaties, Evernote, en Duolingo-Sight woorden nu gepubliceerd in de Chrome Web Store. U installeert een van deze toepassingen zijn het krijgen van de prestaties, en dan kan je "sideloaden" een Android app en voer het uit op uw Chromebook.

Het doel van Google is om alle applicaties die draaien op Android op een Chromebook te krijgen. In de praktijk is de voorstelling is nog in ontwikkeling en enkele crash meer dan Android-applicaties als backend Google-diensten niet aanwezig zijn op een Chromebook, maar veel toepassingen zijn al uitgevoerd. Toepassingen die de microfoon en de camera hebben dezelfde toegang tot uw Chromebook microfoon en camera. Android app meldingen worden weergegeven in de Chrome Notification Center, u too.If een smartphone of Android tablet, AirDroid werkt goed voor dit. Installeer de Android-applicatie die u wilt uitvoeren op uw Chromebook op je Android toestel, en ook de installatie van AirDroid. Open de toepassing en bezoek AirDroid AirDroid op uw computer. Word lid van de AirDroid interface. U hoeft niet om een ​​account aan te maken, net scan de QR-code op het scherm met de camera van uw apparaat. Klik op het pictogram Toepassingen, zoek de toepassing die u wilt uitvoeren en klik vervolgens op de knop Download rechts. U zult aanvraagdossier APK op uw computer.
Ik zag een foutmelding met Skype en moest de naam van "com.skype.raider" in te voeren wanneer hierom wordt gevraagd, maar het instrument wordt nog steeds met succes omgezet met Skype en het liep op mijn Chromebook. De tool wordt verondersteld om de juiste naam van de APK-bestand te krijgen, dus je hoeft niet met de hand in te voeren, maar het werkt niet altijd.

Games Hack

Het commando genereert een directory, die zal verschijnen in je home directory op Linux. Kopieer de hele map op uw Chromebook via een USB-stick, SD-kaart, of meng het rond het gebruik van een cloud-synchronisatie service. Ga naar de pagina Extensies op uw Chromebook (Chrome> "Burger" Menu> Extra> Extensies), klikt u op de Developer-modus en gebruik de knop Load uitgepakt uitbreiding naar de directory van de uitbreiding van de Android-applicatie te laden.
Deze tool heeft beperkingen. Runtime voor Android van Google Chrome is momenteel beperkt tot vier specifieke toepassingen, en boven vervangt Vine met een applicatie van uw keuze. U kunt het bovenstaande commando gebruiken om een ​​applicatie te installeren op uw Android-apparaat tegelijk. Om meer te installeren dan drie, volgt u deze instructies.
Vladikoff-ChromeOS ontwikkelaar apk bracht ook een Android-runtime op maat voor Chrome. Het staat bekend als de Archon aangepaste runtime en kunt u een aantal applicaties tegelijk uit te voeren. Het laat je zelfs Android apps door Chrome op Windows, Linux en Mac OS X. Deze versie veranderingen is minder formeel en kunnen volatieler zijn. Natuurlijk hebben Windows-gebruikers zijn een goede manier om Android apps met BlueStacks Android of het installeren van een virtuele machine.In draai de toekomst, Google is waarschijnlijk om hun prestaties te verbeteren en Android-applicatie maakt het mogelijk alle Android-ontwikkelaars eenvoudig hun applicaties te pakken en zet ze op de Chrome Web Store. Google kan nog verder gaan, het toevoegen van Chromebooks als een ander apparaat ondersteund in Google Play, zodat u makkelijk een Android-applicatie op een Chromebook die u wilt installeren op een smartphone of tablet kunt installeren.
Spellen Hack en Cheats

We moeten waarschijnlijk onofficiële tools zoals ChromeOS apk voor een tijdje. Het is onwaarschijnlijk dat we zullen zien een Android applicatie verschijnen in de Chrome Web Store binnenkort. Chrome-gebruikers OS kan hebben om tools te gebruiken zoals ChromeOS apk verpakking toepassingen zoals Skype; Microsoft waarschijnlijk niet wil Skype draait op Chromebooks, als ze willen om het te gebruiken als een knuppel tegen Chrome OS in hun campagne "Scroogled" en andere advertenties.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu