joi, 19 februarie 2015

Lego Jurassic World

3DS Emulator voor PC

  We hebben geen idee hoe de Jurassic wereld komt deze zomer, maar we weten dat het alles doet wat Lego Lego Jurassic World. Het spel volgt de drie verhalen van Jurassic Park, en de blockbuster in juni van dit jaar en zal beschikbaar zijn voor alle platforms in principe denkbaar. Korte verbeelding? Nou, hier is een lijst: 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Windows PC, Xbox 360 en Xbox One Ufa .. Dino georiënteerde serie is altijd al een beetje een gemengd beeld van het bedrijf wanneer geweest was een videogame aanpassingen (movie tie-in Xbox Sega Genesis Jurassic Park: Operation Genesis was geweldig, hoewel), maar het verhaal van reisbureaus heeft grote vooruitgang in hun Lego sets gemaakt.

In een andere ader, de Jurassic wereldtitel ik zou worden bezorgd, maar ik ben te popelen om de ondoorzichtigheid van Isla Sorna Isla en metselwerk te verkennen. Het kan een beetje lijken de video hieronder!

Als u wilt dat de virtuele Lego vasthouden aan bekend terrein, maar Lego Marvel Avengers: Age of Ultron aangekondigd. Maar serieus, kunt u kiezen voor een spel met in de hoofdrol Hulk, of de T-Rex, ik zal de laatste elke time.Warner Bros., The LEGO Group en TT Games nemen kondigde donderdag zijn 2015 spelletjes schema, welke base bevat nieuwe spellen Jurassic wereld en de Avengers, onder anderen.

Wereld Jurassic LEGO spel is niet zo verwonderlijk als werd aangenomen dat TT Games werkte aan gebaseerde media-franchise van Michael Crichton spel.

Hier is een overzicht van de nieuwe spellen aangekondigd.

LEGO: Jurassic wereld - om te worden gelanceerd deze zomer, dit spel volgt het verhaal van de eerste drie films - Jurassic Park, Jurassic Park: The Lost World en Jurassic Park III - evenals de aankomende film, Jurassic World. Het zal dit jaar worden gepresenteerd in juni voor de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Marvel Avengers - Marvel films, zoals de serie, dit spel, kun je weer spelen als een superheld moeder op een missie om de mensheid te redden. Het zal lanceren op de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC dit najaar.

LEGO Ninjago: Schaduw van Ronin - Het nieuwste deel in de LEGO Ninjago serie, Shadow Ronin komt naar de Nintendo 3DS en PS Vita op 24 maart 2015. Het spel is gebaseerd op "een onnoemelijke verhaal" LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu tv programma.

Warner Bros kondigde ook donderdag de mobiele versie van de console game vrijgegeven eerdere LEGO Batman: Gotham daarbuiten. Het zal later deze zomer worden gepresenteerd, maar het platform is niet genoemd.

De LEGO-serie van videogames is een van de grootste game van alles, meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht tot nu toe. Er zijn slechts een handvol spel franchises dat dit aantal hebben bereikt. Om dat merk te raken, de LEGO-serie voegt zich bij de wil van Mario, Pokemon, Need for Speed, Final Fantasy, Grand Theft Auto, en de FIFA, onder anderen.

LEGO spellen die teruggaat tot de jaren 1990, maar misschien wel het meest bekende titels in licentie begon in 2005 met de originele LEGO Star Wars. Sindsdien Warner Bros. gemaakt op basis van de LEGO spellen blockbuster franchises zoals Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Indiana Jones, The Lord of the Rings, The Hobbit, en Rock Band.

Voor meer informatie over LEGO video games, kijk op het interview met GameSpot leiderschapsontwikkeling manager.A Lego Jurassic Park spel LEGO Groep is sterk gesuggereerd in de late Lego Batman 3 (en voor de vlucht), en nu uitgever Warner Bros. heeft bevestigd dat het er in juni en de nieuwe film Jurassic wereld zal zijn.

Het spel is weer de site voor de nieuwe film en de oorspronkelijke drie Jurassic Park-films. Geen verdere details, maar op dit moment denk ik dat iedereen zich kan voorstellen. (En ik zeg dat, hoewel ik hou nog steeds van het spel zelf, en wanneer u klaar bent de meesten van hen 100%.)

Lego wereld Jurassic verschijnt op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Xbox One, PlayStation 4, PC, Nintendo 3DS en PS Vita; en zo zal uiteraard volgen Avengers.This Lego Marvel 2013 Marvel Super Heroes Lego, die ongetwijfeld de beste van de serie blijft. Dit legt meer nadruk op het ontspannen van de gebeurtenissen van de twee films Avengers, maar ik kan me voorstellen zal er voldoende ruimte voor Meisje van de eekhoorn en andere eigenaardigheden zijn.

Lego Marvel Avengers zal worden vrijgegeven dit najaar, verwarrende verwachting dat dit jaar een nieuwe reeks van Lego Star Wars zou zien. Ondanks het decembernummer van de verrezen Force maakte het ook onmogelijk voor een spoiler geboren spel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu